Over ons

IMG_2283

LUNTEC

Ooit begonnen door de heer van Lunteren. Nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met passie en grote ambities. Met de kennis, de ervaring en de creativiteit transformeert ons team een creatief idee naar een realistisch technische totaaloplossing.

Samen werken aan een betere beleving

Verlichting

Geluid

Beeld

Sfeer

Werken met passie

Wij zijn van mening dat licht, beeld, geluid en styling invloed hebben op mensen. De combinatie van deze vier factoren kunnen mensen prikkelen, inspireren, enthousiasmeren en een onvergetelijke indruk/beleving achterlaten. Vanaf de basis naar het eindresultaat. We hebben eindeloze passie voor (sfeer)verlichting, geluid, beeld en de techniek zorgt er voor dat wij elke dag weer vol enthousiasme onze toffe projecten realiseren.

Op zoek naar een totaaloplossing

LUNTEC B.V. ziet elk project als een uitdaging en zoekt altijd de grenzen op van het (on)mogelijke. Wat ons betreft is niets te gek. Graag helpen wij uw idee├źn uit te werken in een totaaloplossing. Wij selecteren alleen producten met de hoogste kwaliteit en specifieke eigenschappen, zodat wij iedere keer weer in staat zijn een uniek en bijzonder resultaat te leveren.