Retail

U wilt meer omzet, meer klanten en een ultieme winkelbeleving?

Graag verdiepen wij ons in uw plannen zodat wij met u mee kunnen denken. Het meedenken wordt een opdracht. Wij nemen u het werk op het gebied van licht, geluid en beeld volledig uit handen. We maken een uniek belevingsconcept vanuit onze expertise.

Je etalage is het visitekaartje van je winkel

Retail is niet meer een winkel openen en wachten tot mensen binnen stappen. Het gaat erom dat je precies weet waar jouw klant inspiratie opdoet, hoe hij je winkel weet te vinden en hoe je na de aankopen in contact blijft. Klanten bepalen binnen enkele seconden of ze een winkel wel of niet binnen gaan. Dit betekent dat de etalage het visitekaartje van de winkel is. Etalageverlichting is dan ook een must bij het creƫren van een beleving voor een winkel.

Winkelbeleving

Voor het bereiken van de gewenste sfeer verbinden wij deze technische apparatuur met elkaar middels een technische aansturing. Op deze manier nemen wij uw klanten mee op een ontdekkingstocht door uw winkel. De zintuigen worden geprikkeld, de emotie wordt aangesproken en uw klant zal een blijvende indruk opdoen van de winkel.